به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر وحيد احمدي، در نشست خبري سيزدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي با بيان اينكه يكي از اهداف مهم اين جشنواره اهميت دادن به فنآفريني است، اظهار كرد: اين جشنواره از دو بخش مسابقهاي و غيرمسابقهاي تشكيل شده است.
وي به سومين المپياد طرح كسب و كار دانشجويي به عنوان رويداد جانبي جشنواره شيخ بهايي نيز اشاره كرد و گفت: اين المپياد ايدههاي نو مبتني بر فناوري كه قابليت تجاريسازي آن به اثبات رسيده باشد را در قالب يك نقشه راه تجاري سازي (طرح كسب و كار) پذيرش كرده و مورد داوري قرار ميدهد.
در ادامه قائممقام رئيس شهرك در امور برنامه، بودجه، روابط عمومي و امور بينالملل با بيان اينكه جشنواره شيخ بهايي توسط شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در دوازده دوره برگزار شده است، افزود: برگزاري اين جشنواره عمل به يكي از راهبردهاي اساسي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان يعني ترويج فضاي نوآوري و فناوري و تقدير از فعالان اين عرصه است.
حسن خاكباز با اشاره به اينكه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اولين سازمان موسس مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري كشور است، ادامه داد: ماموريت اصلي شهرك توليد محصولات دانشبنيان و اشتغال پايدار فارغالتحصيلان دانشگاهي است كه بر اين اساس 480 شركت و موسسه دانشبنيان در اين شهرك مشغول به فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه در اين شركتها 6 هزار و 400 نفر نيروي انساني نوآور و خلاق فعاليت ميكنند، گفت: از اين تعداد چهار هزار نفر به صورت تماموقت مشغول به كار شدهاند.
خاكباز با اشاره به ميزان هزينههاي صرفشده براي ايجاد شغل در اين شهرك يادآور شد: بر اساس برآوردهاي صورت گرفته، هزينه ايجاد هر شغل در شهرك 40 ميليون تومان بوده و اين در حالي است كه بر اساس برآوردها، ايجاد هر شغل دولتي 150 تا 400 ميليون تومان هزينه دارد و اين مدل موفقي براي اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي است.
قائممقام رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با بيان اينكه از سوي شركتهاي مستقر در اين شهرك تاكنون 846 فناوري توسعه داده شده است، خاطرنشان كرد: برنامه جدي ما حمايت از «فناوريهاي صنعت ساز» است؛ به اين معنا كه فارغالتحصيلان دانشگاهها با ايجاد شركتهاي دانشبنيان در اين شهرك، فناوريهايي را توليد كرده و در شهركهاي صنعتي به توليد انبوه برسانند.
وي با بيان اينكه در اين راستا تاكنون 66 فناوري در شهركهاي صنعتي تبديل به كارخانه شده است، يادآور شد: براي اين منظور 83 ميليارد تومان سرمايهگذاري شده است.
خاكباز، واگذاري بخشي از اراضي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به بخش خصوصي را از ديگر اقدامات اين مركز تحقيقاتي ذكر كرد و گفت: در اين طرح بخشي از پلاكهاي شهرك جهت احداث ساختمان به شركتهاي دانشبنيان واگذار ميشود كه تاكنون اين شركتها 320 ميليارد تومان در شهرك سرمايهگذاري كردهاند و حدود 95 هزار متر مربع از اراضي شهرك به بخش خصوصي واگذار شده است.
قائممقام رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از برگزاري كنفرانس جهاني پاركهاي علم و فناوري و مناطق نوآوري در اصفهان خبر داد و افزود: در سال 2018 ميلادي، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ميزبان كنفرانس جهاني پاركهاي علم و فناوري است.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي نيز در ادامه با بيان اينكه جشنواره شيخبهايي، اولين جشنواره در حوزه كارآفريني است، گفت: اين جشنواره از سال 81 فعاليت خود را آغاز كرده است و امسال سيزدهمين دوره آن در حالي برگزار ميشود كه از سال 95 جهتگيري اين رويداد به سمت اقتصاد مقاومتي بوده است.
دكتر كورش خسروي با بيان اينكه اين جشنواره در دو بخش مسابقهاي و غيرمسابقهاي برگزار ميشود، اظهار كرد: در بخش غيرمسابقهاي نمايشگاهي از فرصتهاي سرمايهگذاري و معرفي ابزارهاي نوين براي تامين مالي با همكاري فرابورس برگزار خواهد شد و در بخش مسابقهاي نيز اقدام به ارزيابي طرحهاي ارائه شده ميشود.
وي با بيان اينكه در اين دوره از جشنواره سه اقدام اساسي اجرايي ميشود، يادآور شد: ارائه فرصتهاي سرمايهگذاري مبتني بر فناوري از جمله اقدامات اين دوره از جشنواره است كه در طي آن 90 فرصت سرمايهگذاري و فنآفريني كه از سوي داوران جشنواره مجوز دريافت كردهاند، معرفي ميشوند.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي، نشستهاي انتقال تجربه را از ديگر رويدادهاي جشنواره سيزدهم شيخ بهايي نام برد و اضافه كرد: در اين نشستها تجربيات كارآفرينان و فنآفرينان در سه گروه ارائه ميشود. علاوه بر آن در اين دوره از جشنواره اقدام به معرفي ابزارها و مدلهاي نوين توسعه كارآفريني خواهد شد.
وي در اين باره توضيح داد: در حال حاضر ابزارهاي جديد مالي مانند صندوق پروژه، صندوقهاي جسورانه، بازار شركتهاي دانشبنيان و بازار داراييهاي فكري براي حمايت از ايدهها ايجاد شده است و در اين دوره از جشنواره درصدد هستيم تا ابزارهاي جديد مالي را براي علاقهمندان معرفي كنيم.
به گفته وي، هر شركتي كه بتواند توانمندي خود را اثبات كند و بتواند چندين ميليارد پول را به خوبي مديريت كند و از سوي بازار بورس طرح آنها به تاييد برسد، ميتواند از ابزارهاي جديد مالي از جمله ورود به تابلوي بورس استفاده كند.
خسروي با تاكيد بر اينكه از سال قبل فضايي با عنوان «نشا» (نقطه شروع ارتباط) در جشنواره ايجاد كرديم، اظهار كرد: نشا يك فضاي منحصر به فردي است كه در جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي در اختيار سازمانهاي بزرگ، شركتها و سرمايهگذاران براي مذاكره اختصاصي با فنآفرينان گذاشته ميشود و در اين دوره از جشنواره نيز فضايي براي بازرگانان به منظور بازاريابي و فروش محصولات دانشبنيان در نظر گرفته شده است.
وي خاطرنشان كرد: در بخش طراحان كسب و كار و فنآفرينان اين جشنواره، 665 طرح كسب و كار به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده است كه از اين تعداد 402 طرح در بخش طرح كسب و كار دانشجويي و 263 طرح مربوط به بخش آزاد ميشود. در بخش فنآفرينان 159 طرح ارسال شده كه 43 طرح به صورت تلفني و 29 طرح به صورت بازديد در سراسر كشور داوري شده است.
سيزدهمين دوره جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي در روزهاي 7 و 8 ارديبهشتماه سال جاري در مجموعه سيتي سنتر اصفهان برگزار خواهد شد.
تعداد بازدید : ۷۵۸ تاریخ: 1396/01/29
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…